SKF B1 – BEP B1

Voor de tweede keer dit zaalseizoen moest BEP tegen SKF. Vorige keer had BEP een goede start, maar gaf later de winst uit handen. Deze keer wilde BEP dat voorkomen en begonnen dus ook super scherp. Aan het begin gingen BEP en SKF erg gelijk op, BEP begon met de 0-1 van Marit. Daarna werd elke keer na elkaar gescoord. Nadat SKF de 4-4 maakte liep BEP weg tot 4-8 door doelpunten van Tom, Floortje, Jens en Sylvia.  BEP wist de vierpunten voorsprong te behouden met onder andere belangrijke doelpunten van Floortje, Jari, Mitchell en Esmée, die deze wedstrijd ook erg goed aan het schieten waren.

Na de rust kwam BEP op een voorsprong van 6 punten, Floortje had na de rust namelijk gelijk 2 keer gescoord (12-18).  Daarna kwam SKF weer terug tot een stand van 16-18. Daarna scoorde Jens en Sylvia beide van afstand en maakte weer een voorsprong op SKF (16-20). BEP zakte later weer een beetje in waardoor SKF weer terug kwam en het erg spannend werd, BEP bleef wel scoren maar SKF toch wel iets meer (22-22).

In de laatste minuten werd het wel heel erg spannend. SKF pakte de voorsprong, het was 23-22. Met nog een paar minuten op de klok kwam Loïs als gouden wissel die al snel de 23-23 scoorde. Dat werd ook de eindstand.

BEP mag erg trots zijn op het resultaat want er is een belangrijke punt gepakt, ondanks iedereen misschien zou zeggen dat het zonde is na de 6 punten voorsprong. Ook kunnen we allemaal zeggen dat we hard hebben gewerkt en dat we, met hulp van Johan en Seger, een prima wedstrijd hebben gespeeld met veel goede schoten en in het bijzonder Esmée en Floortje die heel goed hebben geschoten deze wedstrijd.

Groetjes Jens.