ADOS D1-BEP D2

Onder leiding van inval coaches Monique en Sydney en na goed ingespeeld te hebben terwijl de papa’s en mama’s aan de koffie zaten gingen we enthousiast van start. Sterk beginnend ados, na 4 minuten 1-0 voor ados. 2-0 Wij goed in de aanval met veel kansen, 3-0 door ados ondanks loopfout 3-1 door christiaan. We beginnen terug te komen met betere aanvallen. Helaas 4-1 Spel ging steeds beter,

Na rust al snel 5-1, wij pakte snel op 5-2 door Krista. Ados maakte hierop 6-2. 1 minuut later bjorn 6-3. Lange afstandschot bjorn 6-4 Na veel heen en weer gaan van de bal uiteindelijk mooie opbouw en 6-5 weer door bjorn Ados pakte snel terug 7-5, 8-5 , 9-5 Mooie bal door Daan 9-6 Snel daarop weer Ados 10-6. Uitslag 10-6, Er werd vandaag goed gespeeld, alleen scheidsrechter was niet met ons want er waren 4 doelpunten van ados die wel goedgekeurd waren maar eigenlijk niet telden.

Fijne vakantie