BEP B2- PURMER B1

In de eerste aanval stonden Dion,Anais, Lucas en Marit. In de eerste verdediging stonden Pascal, Marlous, Jim en Yara. De reserves waren Kyan, Sem en Tessa. De wedstrijd begon al goed, want Lucas scoorde het eerste doelpunt en maakte het 1-0. kort daarna volgde Anaïs en maakte het 2-0 maar helaas scoorde een tegenstander een maakte het 2-1. Gelukkig scoorde Jim en maakte hij het 3-1. Daarna scoorde Dion en werd het 4-1. Toen scoorde Marit en werd het 5-1 daarna schoot Pascal de bal in de korf en maakte het 6-1. Yara maakte de 7-1 en iets later scoorde Marit weer en maakte het 8-1.

Na heel veel pogingen scoorde Dion weer en maakte het 9-1 maar helaas scoorde de tegenstander en maakte het 9-2 maar vrees niet, want Yara fixte het probleem door weer te scoren en het 10-2 te maken Rust Al snel na de rust scoorde Lucas weer en maakte hij het 11-2 daarna scoorde Anaïs weer en maakte zij het 12-2. Jim scoorde weer en daardoor werd het 13-2. Yara scoorde daarna voor de derde keer en maakte het 14-2 maar helaas eindigde de wedstrijd met een strafworp tegen en werd de uitslag 14-3

Dion Slokker