BEP C1- VELOCITAS C1

Wij moesten vandaag tegen Velocitas spelen. We begonnen met de wedstrijd en al snel scoorde Mijntje een vrije bal,1-0. Helaas scoorde Velocitas meteen de 1-1. Maar Ramon scoorde van afstand en Rosalie scoorde een strafworp, 2- en 3-1. Velocitas maakt het weer gelijk 3-3. Isis scoorde een doorloopbal, 4-3 en Velocitas scoord weer 4-4. Yara schiet van afstand raak, 5-4. Helaas maakt Velocitas 2 doelpunten achter elkaar, 5-6 en Rosalie maakt nog de 6-6. Rust.

Na de rust hebben we veel kansen maar ze gaan er niet in… Velocitas scoort daarin tegen wel 6-9. Gelukkig scoorde Isis nog een keer 7-9. Roan wordt gewisseld voor Jens M, en die scoort meteen! 8-9, en dan scoort Yara weer de 9-9. Isis scoort nog een doorloopbal en een afstandsschot 9-11. Jens, Lynn en Tygo bedankt voor het invallen en reserve staan!

Mijntje