BEP B2 – DTS B1

Zaterdag 16 maart de wedstrijd Bep B2 tegen DTS B1. De wedstrijd begon met Anais, Marlou, Dion en Lucas in de verdediging. In de aanval stonden Yara, Tessa, Dion en Sem. Naar 5 minuten werd het eerste doel punt gemaakt door Sem. De 1-1 werd door een wegtrek schot van DTS. Na een paar aanvallen scoort Lucas de 2-1. DTS maakt 2-2 door nog een wegtrek schot van onder de paal. Kyan maakt de 3-2 en daarna 4-2. Marlou scoort hierna nog een afstand schot 5-3. Nog 5 minuten te gaan. DTS scoot 5-3. De 6-3 word gemaakt door Yara. Doorloop van DTS 6-4. Anais maakt een uitwijk bal 7-4. Deze helft word afgesloten met een afstand schot van Lucas 8-4. Rust.

Jim is er in gegaan voor Lucas En Yara Brouwer voor Tessa Sem neemt een doorloop bal en scoort de 9-4. Vervolgens scoort Yara een doorloop bal en verkleint DTS de achterstand door een afstand schot 10-5. Marlou maakt een doorloop bal en vergroot het verschil weer11-5. Sem schiet een afstand schot 12-5. Daarna maakt Sem nog een doorloop bal 13-5. 14-5 wordt gemaakt door Marlou. DTS maakt nog een punt 14-6. Er word nog een afstand schot gescoord door Sem15-6.

Nu gaan Pascal en Tessa er nog even in voor Kyan en Yara. Kyan werd in het andere vak er weer in gezet voor Dion. Yara Brouwer scoort 16-6. Er worden nog wat pogingen gedaan maar er wordt niks meer gescoord. Einde wedstrijd. Yara Brouwer bedankt voor het mee spelen in de B2.

Groetje Pascal