Stemt u ook weer op ons?

Korfbalvereniging BEP heeft zich ook dit jaar weer ingeschreven voor de Rabobank Clubkas Campagne. Vorig jaar leverde het de club een prachtig bedrag op van € 995,00.

Hoe werkt dit ook alweer?

Rabobank Waterland en Omstreken organiseert wederom de Rabobank Clubkas Campagne en stelt dit jaar zelfs € 100.000 euro beschikbaar voor clubs uit de omgeving! Zoals gezegd, ook wij doen weer mee om opnieuw een mooi sponsorbedrag bij elkaar te sparen voor onze vereniging en onze leden.

Hier hebben we je hulp bij nodig!! Ben jij lid van Rabobank Waterland en Omstreken? Stem dan vanaf 23 april tot en met 14 mei 2019 onze vereniging. Stemmen doe je via: https://www.clubkascampagne.nl/ .

Een lid van de Rabobank mag 5 stemmen verdelen over clubs die hij/zij een warm hart toedraagt. Je mag maximaal 2 stemmen aan jouw favoriete club geven! Daar hoort BEP toch ook bij?

Let op: alleen leden van Rabobank Waterland en Omstreken mogen stemmen. Als u klant bent, bent u niet automatisch lid. Is iemand nog geen lid, maar wel klant van de bank? Dan kan hij/zij tot en met 1 april 2019 lid worden en meestemmen tijdens de campagne. Het lidmaatschap vraagt u gemakkelijk en snel aan via: www.rabobank.nl/particulieren/leden .

Elke stem is geld waard!! Laten we met zijn allen het bedrag van afgelopen jaar overtreffen.

Breng tussen 23 april en 14 mei 2019 jouw stem uit via: www.clubkascampagne.nl .