Informatie over Woudenberg pinksterkamp 2019

Nog een paar weken! Dan gaan we weer naar Woudenberg: 8 tot en met 10 juni! Het kamp is bedoeld voor de kinderen van de B t/m de F’jes. Het kamp is van zaterdag tot en met maandagmiddag. Er wordt zaterdag 8 juni om 09.30 uur bij het clubhuis verzameld. De bus vertrekt om 10.00 uur naar Woudenberg. Maandag 10 juni zijn wij rond 16.30 uur weer terug bij het clubhuis.

Je kan je opgeven per sms of per whatsapp bij Thalia Korff (06-52202709) of Tessa Waterhout (06-20669126). Vermeld de naam , achternaam, het team en eventuele bijzonderheden van uw kind. (Per mail kan ook, maar dan moet u zich aanmelden bij de besloten groep van Facebook: Woudenberg pinksterkamp). Ook vragen van ouders kunnen ook op deze manier worden gesteld. Er is ook meer informatie te vinden.

De kosten per kind zijn € 47,50. De betalingen worden gedaan via tikkie.

Deze activiteit is gedurende deze periode tot en met 10 juni ook weer te volgen via Facebook, onder de naam: Woudenberg pinksterkamp (besloten groep, aanmelden om het te kunnen volgen).

De FeCo heeft er in ieder geval  veel zin in!

De Woudenberg-leiding 2019: Jeroen Boddeke, Tim Jansen, Koen van Eijk, Irma Hendriks, Marcha van Noorden, Aris de Heer, Camiel Schuitemaker, Bodyn de Heer, Isabella Alfieri, Johan Wiggerink, Mark Brugman, Thalia Korff, Kim van de Molen, Lonneke Hoogenhoud, Tess Hendriks, Tessa Waterhout, Arnout van Noorden, Verena Janssen, Nick Lof, Pieter van Ee, Patrick Herlé.