Vrienden- & Vriendinnentraining: woensdag 15 mei

Zoals eerder aangekondigd hebben wij op woensdagmiddag 15 mei van 17.00 uur-18.00 uur een vriendjes/vriendinnetjestraining voor de F, E en D pupillen gepland. Doel van deze training is om kinderen kennis te laten maken met de korfbalsport en onze gezellige vereniging zodat we misschien wel in het nieuwe seizoen met nog meer ploegjes aan de competitie kunnen meedoen!

Dus wat willen we aan jullie vragen: ken je nog iemand (een neefje, zusje, vriendje of vriendinnetje) die graag een keer wil kennismaken met korfbal? Nodig ze dan uit door middel van onze uitnodiging! Deze uitnodigingen krijgen de kinderen de éérste training ná de meivakantie mee naar huis!

Dus de bedoeling is om in ieder geval allemaal 1 iemand mee te nemen, maar maximaal 2!  Geef even door aan Melanie (06 52108686) wie je meeneemt!

Ook aan de ouders die meekomen is gedacht, voor hen staat er een gratis kopje thee of koffie klaar, en Karlijn is aanwezig om alle vragen te beantwoorden! Doe je best en wie weet wordt onze vereniging nog groter en gezelliger!

💚💚 Sportieve groet, Karlijn, Marcha en Melanie