BEP C1 – OKV C1

In de aanval stonden Yara, Lynn, Timo en Roan en in de verdediging Isis, Rosalie, Jens vE en Ramon, met als reserve: Rosa, Jens M en Luuk. We gingen van start en kregen al snel een aantal mooie kansen, helaas ging de bal nog niet in de korf. OKV maakte de eerste goal 0-1. Daarna volgde Timo al snel met een doorloopbal 1-1 en Isis maakte met een vrije bal 2-1. OKV scoorde 2-2. We misten een strafworp, maar daarna maakte Timo 3-2. Lynn schoorde een mooie doorloopbal 4-2 en OKV 4-3. We kregen ook een strafworp tegen 4-4. Jens M kwam erin voor Roan. Vlak voor de rust een afstandsschot van Yara 5-4. RUST.

We gingen er weer voor na de rust. Rosa ging erin voor Isis. OKV scoorde 5-5. En al snel scoorde Rosa 6-5 met een aangeef van Ramon. Daarna OKV 6-6. Jens M scoorde een heel mooi afstandsschot 7-6. Daarna 7-7 en 7-8 voor OKV. Het was heel spannend. We misten een vrije worp. Daarna een afstandsschot van Ramon 8-8. Roan kwam erin voor Ramon. Na een overtreding van OKV kreeg Timo een strafworp en hij maakte 9-8. Nog een paar minuten te gaan. Een paar keer balverlies, maar gelukkig bleef de stand 9-8. Het was een pittige wedstrijd en gelukkig hebben we gewonnen.

Groetjes, Rosalie