BEP D2 – ZKV D1

We mogen weer! Met een prachtig weer en invallers Lieke en Tycho gaan we fanatiek van start. We starten men Bente, Lieke, Anne en Christian in de aanval. Do, Daan, Bjorn en Sofie in de verdediging. Helaas al snel 0-1 maar na mooi samenspel maakt Christian al snel 1-1 Er wordt hard gewerkt, mooie kansen voor BEP maar ZKV heeft meer geluk en maakt 1-2 en 1-3 Na nog paar kansen mooi schot van Bente, 2-3 maar ZKV maakt direct 2-4 3-4 door vasthoudende aanval Bente. Wissel 3-5 en revange door Sofie 4-5 en snel 4-6 ZKV, jammer wad niet nodig.

Mooi samenspel in aanval, afstandsschot door Sofie 5-6! We zijn aan elkaar gewaagd en werken maar toch 5-7. We missen wat scherpte in de aanval. ZKV heeft tempo hoog, 5-8 Mooie aanval van Daan, jammer, naast. 5-9 rust. Vol goede moed gaan we weer van start. Tycho er nu in voor Lieke en er wordt hard gewerkt 6-9 en na paar kansen voor Tycho een mooie aanval van Christian, 7-9! Oewww blessure bij ZKV, even adempauze. En door, mooie bal van Tycho naar Bente die helemaal vrij staat, 8-9 Kom op BEP, scherp!! Wissel 8-10 voor ZKV maar Sofie maakt gelukkig snel 9-10 maar de bal komt snel terug naar ons, de spanning stijgt bij ZKV maar wij worden rete fanatiek, yeahhh 10-10 door Daan! Oeww 10-11 Afstandschot Bjorn, jammer. BEP vecht maar blijft geconcentreerd. 10-12 maar gelukkig snel 11-12 door Bjorn. Nog 1… kom op! Het kan nog… voetbal, verdedigd, snijden, kom op! Bal weer bij ons, ja, 12-12.

We worden nu allemaal nerveus. Bal weer voor ons, nog 2 minuten. Bal voor ZKV en terug, 13-12 wat zijn we aan elkaar gewaagd en wat komen we goed terug. Eind signaal. Joehoeeeeee wat was dit spannend maar wat een mooie pot. Gefeliciteerd toppers!!

Fijn weekend allemaal namens Bente.