De Spelbepalingen… Hoe zit dat precies?

Het is een regelmatig terugkerende vraag: hoe zit dat precies? Hoe vaak mag er gewisseld worden bij de E-tjes, zijn de wedstrijden voor de B-tjes even lang als voor de C-tjes? En mag je eigenlijk in de Breedtesportsectie meer wisselen dan in de Wedstrijdsport?

Al die dingen vind je terug in de Spelbepalingen, de elk jaar opnieuw door het KNKV worden vastgesteld. Je vindt ze met een klik hier, maar het is wel iets makkelijker te lezen als je op een wat groter scherm kijkt.

De redactie heeft ze ook met een pijl leesbaar gemaakt voor de langere termijn, zodat je het over een paar weken of maanden ook nog makkelijk terug kunt vinden.

Nu we er toch over bezig zijn: alle officiële spelregels vind je met een klik hier en de makkelijk leesbare versie daarvan, die vind je natuurlijk op Korfbalmasterz.nl en zo hebben wij weer het nodige wat toegankelijker gemaakt.