BEP A1 – SKF A1

Vandaag moesten we tegen SKF. In de aanval begonnen Lotte, Floortje, Tom en Luke. In de verdediging begonnen Sylvia, Pauline, Jari en Mitchell. Op de bank begonnen Jeroen, Loïs, Marit en Bart. We begonnen de wedstrijd niet scherp en stonden snel 0-2 achter. Maar al snel volgde Jari met de 1-2. Na een lange aanval kreeg Mitchell een strafworp mee, vanwege een kans uit de rebound 2-2. Maar SKF schoot erg goed en maakte meteen de 2-3 erachteraan. Onze aanvallen begonnen steeds beter te draaien en we kregen ook meer kansen. Luke maakte de 3-3 met een schot. Al snel daarna schoot Mitchell de 4-3 erin met een afstandsschot. En ook Jari schoot mooi de 5-3 erin van afstand. SKF reageerde hierop met een tegendoelpunt 5-4. Lotte kreeg een vrije bal mee die ze er mooi in schoot 6-4.

De aanvallen gingen echt super goed en al snel kwamen we op 9-4 voorsprong door een schoten van Jari en Lotte en een doorloopbal van Sylvia. We kregen een strafworp mee die Lotte erin gooide 10-4. We hadden het een tijd echt super goed dicht gehouden, maar nu verzwakten we een beetje en maakte SKF weer 2 doelpunten 10-6. Tom schoot er nog een mooie bal in van afstand, maar SKF scoorde er helaas ook nog 1 vlak voor rust. We gingen de rust in met een stand van 11-7.

Na de rust duurden het een tijdje voordat er gescoord werd. Na een tijdje scoorde Sylvia de 12-7 met een afstandsschot. We kregen een strafworp tegen die erin ging 12-8. Marit kwam er in de aanval in voor Floortje. We kregen veel kansen, maar deze gingen er niet in. Uiteindelijk scoorde Luke 2 schoten, waardoor we weer wat uitliepen 14-8. Floortje kwam er weer in voor Marit in de verdediging. Maar SKF begon nu ook weer goed te schieten en maakten de 14-9 en de 14-10. Marit kwam er weer in voor Floortje. We kregen 2 strafworpen tegen 14-12. SKF kwam nu steeds dichterbij en de spanning werd steeds erger. Loïs kwam erin voor Pauline. Mitchell en Sylvia deden een mooi balletje tijdens het oplossen die Mitchell scoorde. 15-12. Ook kreeg Jari nog een vrije bal mee die hij erin gooide 16-12.

Floortje kwam erin voor Marit. SKF scoorde de 16-13. Jeroen kwam er nog heel even in voor Mitchell. SKF scoorde de 16-14 en we moesten nog ongeveer 2 minuten spelen. We speelden onze aanvallen langzaam en goed uit. En toen was er nog maar 1 minuut op de klok. SKF maakte nog de 16-15. En daar was het eindsignaal.

We hebben echt gevochten tot het einde met z’n allen en twee mooie punten binnen gesleept waar we trots op mogen zijn. Bart en Marit bedankt voor het reserve zitten.

Groetjes Loïs Schorn.