BEP B1 – GROENGEEL B2

We begonnen erg goed aan de wedstrijd en het werd al snel 2-0 door een afstandsschot en doorloopbal van Jim, daarna volgt een afstandsschot van Dion 3-0. Toen scoorde groengeel 3-1. Jim was lekker op dreef en scoorde weer 2x 5-1. groengeel scoort een strafworp en een doelpunt 5-3. Jim scoort een afstandsschot 6-3. daarna scoort groengeel 2 doelpunten 6-5. Rust

Groengeel scoort 6-6. Dan een afstandsschot van Kyan 7-6. het werd erg spannend want groengeel scoorde 2x 7-8. Door een vrije bal te scoren maakt Sem er 8-8 van. Daarna scoort Jim een doorloopbal en word het 9-8. groengeel scoort ook en het word 9-9. Marit maakt een afstandschot 10-9. Zo doet Sem dat ook en het word 11-9. groengeel maakt ook een doelpunt 11-10. en om het af te maken scoren Yara en Sem allebei een afstandsschot 13-10. Als laatste maakt Dion nog een doelpunt 14-10. het was een erg spannende en leuke wedstrijd! Rosalie en Jens bedankt voor het reserve zitten.

Groetjes Marlou.