BEP C2 – ADOS C1

Het was weer vroeg deze zaterdag; om 9.20 uur ging de wedstrijd van start. Alweer de tweede wedstrijd na de zomer en het team raakt al steeds beter op elkaar ingespeeld. Leuk om te zien. Sarah opent de wedstrijd met een mooie doorloopbal: 1-0 voor BEP. Een lekker begin. Al vrij snel daarna maakt Kaj er 2-0 van onder de korf. Bep is prima bezig en de bal wordt goed rondgespeeld, waardoor Lynn ook kan scoren 3-0 al weer. Ados ziet een kans en kan natuurlijk niet achterblijven met al die doelpunten. Ze maken er 3-1 van. Maarja dan maakt Kaj gelukkig de afstand in punten weer wat groter door er 4-1 van te maken.

De spelers van Ados zijn goed in afstandsschoten en met een mooi schot scoren zijn hun tweede punt in de wedstrijd 4-2. Het zonnetje schijnt, de supporters zijn gezellig en de spelers en de coach zijn op dreef, waardoor het leuke wedstrijd is om naar te kijken. En de teams zijn goed aan elkaar gewaagd. Maar al met al is ons BEP C2 team toch te sterk voor Ados C1. Lynn maakt de 5-2. Ados weet zich te herstellen en maakt er 5-3 van en Lieske maakt er op haar beurt gewoon nog even 6-3 van. De spelers van Ados proberen het gat aan punten toch nog te dichten met een laatste doelpunt. De wedstrijd eindigt met de mooie stand van 6-4 voor BEP.

Goed gespeeld! Brenda