BEP D1 – ADOS D1

Om half tien was iedereen aanwezig en beginnen we met een tactiek bespreking in de bestuur kamer Iedereen kreeg te horen wat er verwacht werd van ons. Om 10:05 begon de wedstrijd en de tegenpartij maakte 0-1 Maar al snel maakte jens met een mooi omdraaibal 1-1 In de eerste kwart maakte jens 2-1 Daarna gingen we wisselen Tygo maakt door middel van een strafbal 3-1 Daarna scoorde ik een punt daarna maakte ados 4-2 Maar gelukkig maakte tygo5-2 Daarna maakte elin 6-2 Maar Ados maakte ook weer een mooi punt6-3 Daarna scoorde tygo1x en Björn 2 x En gingen we met 9-3 de rust in.

Weer even een bespreking gehouden Na de rust Gingen we weer veder waar we gebleven waren Sophie 1x en Maurits 2x Ados maakte weer een punt En Maurits maakte de laatste van dit kwart dus weer draaien met een stand van 13-4 En Ados maakte een punt Daarna heeft Daan en tygo allebei een punt gemaakt Ados maakte weer een punt En daarna maakte elin een punt Ados ging ook nog een keer scoren En het laatste punt komt op naam van tygo Eind stand 17-7

Do Bakker