FURORE D1 – BEP D1

(NAGEKOMEN VERSLAG) We speelden uit bij Furore. Het was een spannende wedstrijd. De 0-1 was van Bjorn. het was een mooie doorloop bal. Toen werd het 1-1 van een dame. Ook de 2-1 en de 3-1 waren van Bjorn. Het waren allebei afstand schoten. Toen werd het 3-1 van een dame. 3-3 van een heer. De 4-3 was onder de korf gemaakt door Jinte. De 5-3 was een afstand schot van Bjorn. Toen was het wissel. De 6-3 was dicht bij de korf van Do. 7-3 was door Daan van een afstand gemaakt. De 8-3 had Tygo van een afstandje gemaakt. Toen was het rust.

Jens kwam er in voor Tygo en ik voor Elin en Lieke voor Do. De 9-3 was een doorloopbal van Maurits. De 9-4 en 9-5 waren gemaakt door een heer. De 10-5 was een strafworp van Maurits. Toen was het wissel. De 10-6 en de 10-7 waren gemaakt door een dame. Toen was het het einde van de wetstrijd. We hebben met 10-7 gewonnen. Het was een spanende wedstrijd.

Anne Lijesen