APOLLO D2 – BEP D2

Toen de wedstrijd begon was het met verdedigen weer even wennen hoe er verdedigd moet worden daardoor werd het al snel 3-0 voor Apollo vervolgens was er een grote kans voor BEP na een goede uitgespeelde aanval. Het verdedigen ging nu ook stukken beter. wissel Snel na de wissel werd het 4-0. Onder andere een schot van Sara en 2x Lenny gingen net mis net als een goede doorloopbal daarna helaas nog 5-0 en 6-0.

Wissel Snel na de wissel een grote kans voor Bram en ook een kans voor Dylan na een goede aanval daarna nog diverse kansen en zelfs een score maar deze werd afgekeurd voor verdedigd. Ondertussen werd er nu goed verdedigd maar viel toch de 7-0. Na nog een schot van Bram en een schot van Dylan, werd er dan toch gescoord door Dylan! 7-1 eindelijk een dik verdiende score. Daarna nog een mooi doorloopbal die net mis ging. wissel Na een schot van Brent volgt een 2e score door Tess 7-2! Vervolgens nog 8-2 en 9-2. En na een schot van Ruben, is de wedstrijd afgelopen.

Helaas verloren maar uiteindelijk ging het verdedigen steeds beter en hadden we gewoon wat pech met ons schot.

Rene Kraakman