BEP A1-GROEN GEEL A1

Wie het gemist heeft zaterdag regende en waaide het, en regende en waaide het en oh ja het regende en waaide. Maar vol goede moed begonnen wij aan de wedstrijd. Aanval, Floortje, Lotte, Jeroen en Luke. Verdediging. Pauline, Jari, Lois en Mitchel. Het eerste doelpunt werd gemaakt door GG. Daarna een lange afstand schot van Lotte 1-1. Jari maakte 2-1. Jeroen scoorde en het stond 3-2. Via een strafworp scoorde Mitchel 4-3. En ook de 5-3 was van Mitchel onder de korf. Met een afstand schot van Floortje stonde de stand 6-4 en was het rust.

Intussen was de wind en de regen toegenomen en menig paraplu vloog de andere kant op en de ouders gingen schuilen terwijl wij gewoon hard doorspeelde in de regen. Na de rust duurde het lang voordat we tot scoren kwamen. Inmiddels stond het 6-7. Door Floortje met een afstand schot werd het 7-7. En ja het lukte om in de laatste minuut door een afstand schot van Lotte om op 8-7 te komen. Nu proberen de laatste paar seconden het zo te houden, maar uiteindelijk werd de eindstand 8-8.

Bedankt reserves Marit en Bart.

Gr Pauline