FURORE E3 – BEP E3

NAGEKOMEN VERSLAG (ZATERDAG 28 SEPTEMBER) Zaterdagochtend, de wekker gaat nog eerder dan op een normale doordeweekse (school)dag … pfff. Maar goed, 8.15 uur waren we dan op weg naar al weer de 4 e wedstrijd van dit seizoen. Dit keer mochten we naar Assendelft voor de wedstrijd tegen Furore. Vorige week hadden we ook al tegen deze ploeg gespeeld en toen werd het een gelijkspel, zouden we vandaag wel kunnen winnen? Bijna bij het veld aangekomen, begon het keihard te regenen maar gelukkig was het droog toen we aan de wedstrijd begonnen. Eerst een korte bespreking en inschieten.

In het eerste kwart kwamen we met 1-0 achter. We konden veel de bal onderscheppen maar het lukte maar niet om een goede aanval op te zetten. In het tweede kwart liet Tijn zijn talent zien. Hij maakte gewoon een doelpunt en dat in zijn eerste wedstrijd! Na de rust maakte Jasmijn ook haar eerste wedstrijddoelpunt!

Nicole had in de rust nog een goede tip gegeven en daar was goed naar geluisterd. Met goed en snel overspelen kon Siem de 1-3 maken. Het werd in het laatste kwart nog even spannend toen Furore nog een doelpunt maakte maar gelukkig was de wedstrijd afgelopen, eindstand 2-3. Natuurlijk moesten er ook nog strafworpen genomen worden, ook daarmee werd het 2-3 voor Bep (Tijn 2x en Jasmijn) .

Groetjes van een trotse moeder.