PURMER B1 – BEP B2

We wisten van te voren dat als we deze wedstrijd zouden winnen, dat we al na 4 wedstrijden kampioen zouden zijn. We speelde afgelopen zaterdag om 13.00 uur de uitwedstrijd tegen de Purmer B1. We begonnen in de aanval met Timo, Anouk, Fabian en Anabella en in de verdediging Brit, Bente, Jente en Marit. Al snel maakte Timo 2 punten (gevierd met een mooi hupje), daarna scoorde Jente een punt en scoorde De Purmer tegen. Voor de rust scoorde Anouk nog 2x via een doorloopbal. Rust 1-5

Na de rust kwam Tom voor Brit in het veld. Daarna ging de score snel: 1- 6 Jente 2 -6 2 – 7 Anouk 2 – 8 Timo 3 – 8 3 – 9 Jente 3 – 10 Timo 4 – 10 4 – 11 Marit 4 – 12 Bente Toen mocht Tessa na maanden van blessures weer mee doen. Zij kwam in het veld voor Jente 5 – 12 5 – 13 Timo 6 – 13 6 – 14 Tessa Jens van Eerde mocht nog het laatste stukje mee doen en kwam in het veld voor Fabian. 6 – 15 Timo.

Yes, we zijn kampioen!!! Daarna werden we meteen gehuldigd met bloemen en een medaille en hebben we het gevierd met Jip en Janneke champagne en taart. Nog 2 wedstrijden buiten en dan op naar het zaalseizoen, waar we weer gaan proberen kampioen te worden…… Jens, bedankt voor het reserve zitten.

Groetjes, Marit