BEP A1-GROEN GEEL A2

Deze week was er niemand uit het team met een taakstraf dus geen verslag vanaf de tribune van 5 kantjes….. (gele kaart). Vandaag de return tegen GroenGeel. De wedstrijd die we uit tegen ze speelde verliep de eerste helft erg moeizaam, en kwamen we pas het laatste kwartier los (21-28). We waren dus gewaarschuwd…!

Tom en Lotte zaten op de bank vanwege blessures maar stonden wel reserve samen met Bart en Jacky. De eerste aanval: Luke, Jeroen, Lois, Pauline. De eerste verdediging: Floortje, Sylvia, Jari en Mitchell. De opening van de wedstrijd was veelbelovend; Luke maakte een mooie doorloopbal met 1 hand. Maar daarna ging het gelijk op. Tot 10-10 liepen we achter de feiten aan en stonden we steeds achter: 1-0 Luke 1-2 omdraaibal Mitchell 2-2 2-3 strafworp GG 3-3 strafworp Luke 4-3 afstand Floortje 4-4 afstand 4-5 achter korf 4-6 achter korf 5-6 vrije bal Jari Wedstrijdverslagen 5-7 vrije bal tegen 6-7 Lois afstand 6-8 7-8 strafworp Mitchell 8-8 afstand Mitchell 8-9 strafworp GG 9-9 afstand Jeroen 10-9 Mitchell halve afstand 10-10 afstand GG Toen ging de knop om en zetten we er een tandje bij. Van 11-10 naar 18-10 (Jeroen van afstand, mooi 1-tweetje van Luke en Pauline waaruit Pauline scoort, stip Mitch, korte afstand Mitchell na slim uitverdedigen van Jari en Floortje, Jeroen vlakbij korf na doorloopactie Luke, Lois en Jari van afstand en Mitchell achter de korf). Rust. Na de rust gingen we door met scoren. Het was jammer dat we niet zo goed verdedigde waardoor Groengeel veel korte balletjes achter de korf kon maken.

De einduitslag was 33-20, waarbij iedereen zijn doelpunten mee pakte en het voor het publiek een feestje was om naar te kijken. Bart kwam erin voor Mitchell, die naar het andere vak ging voor Luke. Jacky kwam erin voor Floortje en de laatste 10 minuten kwam Lotte er nog in. We hebben nu nog 5 wedstrijden te gaan (5 finales!) en proberen elke week voor de winst te gaan. Maar dan moeten we wel scherp starten, op dezelfde manier aanvallen zoals vandaag en beter 1 op 1 verdedigen. Reserves bedankt en tot volgende week.

Groetjes Mitchell.