BEP A2 – ZKC A1

Goedendag Beppers. Zaterdag 5 september heeft de A2 zijn eerste wedstrijd uit gespeeld tegen ZKC A1. Onze coach Camiel heeft ons erop gewezen 30 min voor de wedstrijd serieus te focussen op korfbal en niet met elkaar klooien. De A2 gaat dus serieus de wedstrijd in met doel natuurlijk een eerste winst. De opstelling is als volgt; In de aanval staan Sem, Bart, Yara en Marit. In de verdediging staan Jim, Kyan, Pauline en Marlou. Als reserve zitten Ivar en Anaïs.

De wedstrijd gaat van start. ZKC heeft een goede start en maakt daardoor 1-0. Nu krijgt Bep de bal, Sem scoort 1-1. Veldwissel. De tegenpartij vraagt voor een time-out. Tijdens de time-out word er onderling nog besproken en tips aan elkaar gegeven. De wedstrijd gaat verder en ZKC scoort 2-1, Kyan maakt een mooie doorloopbal om de stand weer gelijk te zetten 2-2.

Veldwissel. De aanval van Bep loopt als een trein maar de ballen willen der maar niet in gaan. Uiteindelijk scoort Sem 2-3 niet veel later nog een keer een afstandsschot 2-4. Veldwissel. Pauline gaat ook lekker en scoort een uitwijk bal 2-5. Bart niet goed gevallen en het veld uitgegaan, Ivar is in de plaats van Bart gekomen. De wedstrijd gaat verder. Kyan gooit er nog een afstandbal in 2-6. Veldwissel. ZKC scoort 3-6. Als de bal weer in het aanvalsvak is gekomen scoort Marit een afstandsschot 3-7. ZKC scoort helaas nog een punt 4-7. Rust.

Anaïs word gewisseld voor Marlou. Pauline scoort een doelpunt 4-8. Veldwissel. Bep krijgt al gauw weer de bal en Sem maakt een strafworp 7-11. Veldwissel. ZKC scoort ook weer 8-11. De spanning loopt op, de tegenpartij begint langen stomme ballen de gaan gooien. Kyan scoort nog een doelpunt 8-12. Veldwissel. Sem scoort nog een afstandsschot 8-13. Marit maakt ook nog een afstandsschot en hiermee word de wedstrijd geëindigd.

Bep heeft zijn eerste overwinning binnen. Het was een goede eerste wedstrijd.

Groetjes Anaïs