BEP A3 – Stormvogels A1

(NAGEKOMEN VERSLAG) Team A3:  Opstelling -Rogier-Tom, -Demi  -Loïs -Demi -Loïs -Pascal -Pascal  -Tom -Anaïs-Floris -Rogier -Floris -Lauren -Anaïs -Lauren

Martin was nog op vakantie maar gelukkig wilde Dick ons coachen! Fluitsignaal gaat af, de Stormvogels vallen aan. Tom probeerde de bal af te vangen, maar verzwikte zijn enkel. Het doet behoorlijk pijn en Tom gaat het veld uit. We spelen verder met 7 tegen 8. Pascal vervangt Tom in de verdediging. Een flinke tegenvaller.

Na 5 minuten maken de Stormvogels een afstandschot en staat het 0-1. Enkele minuten later maken ze nog een doelpunt 0-2. We wisselen van kanten. Loïs maakt er 1-2 van. Stormvogels knallen er een derde bal in 1-3 en weer wisselen we. Demi, Floris en Lauren hebben het moeilijk met z’n drieën, ze missen de afvang bij de paal en moeten vechten voor iedere bal. Anaïs maakt een mooi puntje en het staat 2-3. Stormvogels scoren weer 2 keer en het staat 2-5. BEP probeert veel te schieten maar de ballen missen. Na een half uur staat het 2-9 voor Stormvogels. Vlak voor de 2de helft krijgt Anaïs een strafworp tegen. Helaas gaat ie raak en gaan we 2-10 de pauze in.

Tom kan helaas de 2de helft niet spelen, dus we blijven spelen met 7 tegen 8. Stormvogels doen verschillende aanvallende worpen, het is moeilijk voor BEP om de bal te pakken te krijgen. Rogier weet te scoren 3-10. Anaïs valt, maar speelt toch door. Stormvogels scoren nogmaals maar vlak daarna maakt Lauren er 4-11 van. Floris weet de bal te pakken te krijgen. BEP valt aan en Loïs scoort, het staat nu 5-12. Daarna verzwikt Lauren op haar beurt haar enkel en blijkt ook niet meer te kunnen spelen. In overleg wordt er besloten de wedstrijd verder af te blazen.

Beterschap voor Tom, en dank aan de invallers en de goede zorgen van Dick! Met de woorden van Dick: ‘Het was een kneuzenwedstrijd!’.

Lauren de Haan