BEP D1 – Haarlem D1

We begonnen de wedstrijd en Roan  scoorde na 2 minuten al. Daarna gingen we steeds beter spelen 2-0 door Rosalie met een strafworp. Daarna scoorde Haarlem 2-1. Rosalie scoorde 3-1, 4-1 en 5-1 met doorloopballen. Vak wissel. We spelen heel snel en goed over. Isis scoorde 6-1 met een layup. Ook maakte zij 7-1 met een mooi afstand schot. Yara zorgde voor de rust voor ons 8ste doelpunt een mooie doorloopbal. Toen was het rust.

Na de rust kwam Fabian er in voor Ramon. Roan zorgde voor 9-1 met een doorloopbal. Isis kreeg een strafworp tegen Haarlem scoorde daardoor de 9-2. Wat een wedstrijd. Roans bovenhandse doorloopbal ging er mooi in 10-2. Daarna ook een tegen doelpunt Haarlem 10-3. Maar wij gingen nog lekker verder. Inmiddels wissel Ramon voor Fabian en Fabian voor Jens.

De scheidsrechter was trouwens fantastisch. Een echte thuisfluiter zegt de coach. Rosa en Isis scoren nog van afstand 12-3. Laatste doelpunt is van Rosa een mooie doorloopbal.

Groetjes van Isis