BEP C1-ZKV C1

Zaterdag 29 september speelden we tegen ZKV. Vrijdagavond hadden we net een rugby training gehad. Maar even zien hoe we dit in de wedstrijd konden toepassen. In de eerste twee minuten scoort Timo een doorloopbal 1-0. De bal kwam weer naar het aanval vak en Yara schoorde ook een mooie doorloopbal 2- 0. 2-0 dus vakken wisselen. Meteen maakte Ramon ook een doorloopbal dus 3-0 voor BEP. Toen scoorde ZKV 3-1.

Dus weer vakken wisselen toen na snel rond gespeeld te hebben scoorde Roan 4-1. Toen scoorde Yara een verrassende bal met één hand 5-1 dus. Weer vakken wisselen. BEP had veel kansen maar niet alles ging er in. Toen scoorde ZKV weer 5-2. Na even rond spelen een afstandsschot van Ramon 6-2 voor ons. Timo maakte 7-2 met een doorloopbal.

En Yara maakte een afstandsschot 8-2. Jens scoort 9-2. 10-2 Isis maakt een mooie doorloopbal. Timo scoorde een afstandsschot 11-2 12-2 Yara scoort een doorloopbal. Isis onderschept de bal gooit hem naar Mijntje en bam bal in de korf. Met 13-2 gewonnen.

Lynn en Jens bedankt voor het reserve zitten. Goed gedaan iedereen tot dinsdag. Groetjes Rosalie