GROEN GEEL-BEP C2

Met volle moed en mooi weer begon ons team aan de wedstrijd. Helaas scoorde GG al na 1 minuut 1-0. Effe wakker worden heren en dames. Gelukkig pakte Luuk dat goed op en scoorde na 2 minuten 1-1 Vele schoten en bijna een doelpunt voor Bente maar helaas, bijna telt niet. BEP gaat lekker en de wedstrijd gaat gelijk op en de balsnelheid gaat zo in de 10e minuut omhoog. In de 15e minuut krijgt GG een strafworp die helaas erin gaat 2-1. Deze wordt al snel gevolgd met een fraai afstandsschot van GG en helaas 3-1. GG kwam door met een doorloopbal en scoorde 4-1 in de 18e minuut Een strafworp voor GG en helaas 5-1. Er moet een tandje bij BEP. Ruststand 5-1.

De coaches hebben een zwaar gesprek in de kleedkamer. BEP kwam goed uit de kleedkamer. Helaas 6-1 Sjors kwam goed door en scoorde een mooi punt , 6-2 Al weer snel gevolgd door 7-2 door GG. Dit gaat veel te snel heren en dames. In de 7e minuut een vrijeworp voor Annebel maar helaas zonder mooi punt. Paar mooie schoten door BEP maar hij wil er gewoon niet in. Gelukkig ook niet bij de tegenpartij. In de 12e minuut scoorde GG 8-2 met een discutabele actie die, in onze ogen, niet goed werd gezien door de scheids. Ach ja.

In de 14e minuut een mooi afstandschot van Bente en gelukkig, 1 voor BEP 8-3 maar helaas al weer snel gevolgd door GG 9-3 BEP kreeg een vrijebal die door een mooie variant prachtig werd gescoord door Luuk 9-4. Nog zo’n paar zeg ik. Door wat onoplettendheid van BEP scoorde GG met een afstandschot 10-4. Nog scherp blijven BEP. Mooie doorloopactie van Sjors in de 22e minuut maar helaas net niet. BEP kwam in de laatste minuten goed en vel terug dus dat is een goede basis voor de volgende wedstrijd waar we gaan vlammen. Eindstand 10-4