TEMPO B1–BEP B1

Vandaag stond Tempo op de planning. Na een paar minuten scoorde Floortje een mooie openingstreffer 1-0. Al snel daarna scoorde Jari ook en kwamen we op een 2-0 voorsprong. We kregen dankzij Jens een vrije bal mee, maar door een fout van Tempo werd dat een strafworp die Mitchell er netjes in legde, 3-0. We waren even niet scherp genoeg waardoor Tempo 3 doelpunten achter elkaar maakte waardoor het opeens gelijk stond op 3-3. Marit maakte een mooie doorloopbal 3-4. Het liep niet zo lekker bij ons, we creëerden wel kansen maar ze gingen er niet in, terwijl Tempo wel bleef doorgaan met scoren. Daardoor stonden we bij rust op een achterstand van 7-4.

Na de rust waren we door Robert weer even wakker geschud en gingen we er weer tegenaan. We begonnen goed. Na een mooie aanval scoorde Mitchell, toen veroorzaakte Sylvia een strafworp die Jari scoorde, 8-6. Het ging goed en we kwamen terug! Mitchell scoorde nog een doelpunt en Esmée ook waardoor we gelijk kwamen op 8-8. Het was even spannend. Tempo scoorde eerst een doelpunt 9-8, maar we reageerden meteen en Jari scoorde de 9-9. Tempo ging er vol voor en scoorde weer 3 punten achter elkaar en toen kwamen we achter te staan met 12-9. Jari scoorde nog een keer 12-10. 13-10. Mitchell scoorde nog een strafworp, waar Tempo gelijk op reageerde met een doelpunt, 14-11.

Tom werd gewisseld voor Jeroen en Jeroen scoorde gelijk een mooi doelpunt. Tempo scoorde nog een x wat de eindstand op 15-12 bracht. We begonnen goed maar daarna hebben we het laten liggen. Yara bedankt voor het reserve zitten! Groetjes Sylvia.