BEP E2-VIDO E1

Na dat de coach iedereen bij elkaar had geschreeuwd kregen we een opdracht voor in de wedstrijd. Dit schreeuwen komt omdat onze generatie alleen oren heeft voor ons evenwicht, en niet om te luisteren. De opdracht was om zoveel mogelijk ballen te onderscheppen bij de verdediging en in uit lopen bij de aanval. Dit heeft hij mogelijk geleerd woensdagavond, maar dat zei hij niet. Wij dachten wij een opdracht dan de coach ook een opdracht.

Wij willen de swish dance zien bij bij onze doelpunten. De tegenstander kwam uit een land hier heul heul ver vandaan. Ze spraken wel nederlands en zagen er niet anders uit dus was geen buitenland. Ik had graag eens een internaltionale wedstrijd willen spelen. Maar deze tel ik ook. Nadat we binnen 10 minuten we 5 punten achter stonden begonen we het spelletje door te krijgen.

Korfbal korf-bal korf-in-bal …… neeeeeee bal in korf ja dat is het jongens de bal moet in de korf. Teun wist dat al en had al enkele pogingen gedaan welke helaas verdedigd waren “volgens de scheids”. Caitlyn kreeg het ook door en scoorde als eerste. Quinty stuiterde het hele veld over en onderschepte veel ballen. Het rustig rond spelen ging ook steeds beter. Laurens probeerde doorloopballen alleen dat hadden wij helaas nog niet door.Als iemand zijn tegestander gek kan krijgen is het Ruben. Hij heeft de bal draait en draait en draait todat de tegenstander niet meer weet waar de paal is en schiet dan rustig raak.

Onze inhaal race is begonnen. Vlak daarna scoorde Caitlyn nog eens 3-6. Jammer dat we het niet op tijd door hadden anders hadden we makelijk gewonnen. Tijdens de wedstrijd luister ik ook niet naar de ouders dus die kunnen beter stoppen met roepen. Onze coach schreeuwt toch harder. Ik heb dan alleen een probleem met de coach, hij is niet echt duidelijk. Dan roept hij dat ie coach is, dan weer trainer en dan weer papa. Allemaal heel verwarrend!!! Tess Aukema