Furore A1-BEP A2

In een heerlijk zonnetje in Assendelft moest de A2 aantreden tegen Furore A1. Vorige week nog een super spannende wedstrijd tegen Rohda winnend afgesloten. Deze week wilde iedereen het zelfde resultaat halen. Met Yara en Bart langs de lijn werd er in gefloten. Redelijk snel was het 1-0 voor Furore en daarna ging de bal vaak heen en weer maar voor beide teams zonder resultaat. Veel kansen gingen mis in de BEP-aanval en de bal bleef ook niet lang genoeg in de aanval om nog meer kansen te creëren. Na een gemiste strafworp van onze kant kon Furore uitlopen naar een 4-0 voorsprong. Uit een vrije bal kon Pauline de nul van het scorebord wegwerken. Bij een 5-1 stand miste Furore en BEP een strafworp en bij een 6-1 floot de scheidsrechter voor de welverdiende rust.

Na rust was de A2 fanatieker. Via Eline, Bart O en Pauline konden we er een 9-4 tussenstand van maken. Bij de stand 11-4 prikte Isabella de strafworp erin, 11-5 en Jacky maakt de 6e . Furore bleef ook wel scoren maar hadden het de 2e helft duidelijk moeilijker met de A2. Bart T, 2e Pauline en een mooie afstand-knaller van Bart O maakte de eindstand 13-10. Prima tweede helft. Volgende week direct zo beginnen en de punten kunnen weer bijgeschreven worden. Britt