KZ D2 – BEP D1

We moesten tegen KZ het was een moeilijke wedstrijd. Aanval was Lynn, Jens Mesman, Maurits en Sara. Verdediging was Lieke, Lieske, Jens Ekels en Tygo. We kwamen al snel 2-0 achter. Door een mooi doelpunt van Lynn werd het 2-1.

We gingen wisselen van vak. Lieske maakte de gelijkmaker 2-2. Weer scoorde KZ twee keer en stonden we met 4-2 achter. Door een mooie doorloopbal van Jens E werd het 4-3. Rust. Jens M scoorde ook een doorloopbal 4-4. We kregen een strafworp tegen maar die ging mis. Een afstandsschot van Maurits bracht de stand op 4-5. KZ scoorde de gelijkmaker 5-5. We bleven hard werken en haalden met uitverdedigen de bal vaak terug. Tygo maakte het winnende doelpunt middels een doorloopbal. 5-6.

Hoera we hebben gewonnen! Komend weekend spelen we tegen Rapid. We kunnen kampioen worden!!! U komt toch ook kijken??????????? PS Sam de Boer heel hartelijk bedankt dat je de laatste minuten van je eigen wedstrijd hebt opgegeven om bij ons reserve te kunnen staan! Lieke Wiggerink