GroenGeel D2-BEP D1

Eerste aanval was Lynn, Sara, Jens M en Maurits. Eerste verdediging was Lieke, Lieske, Jens Een Tygo. Sofie begon aan de kant.

We begonnen goed Lynn scoorde de eerste doorloopbal 0-1. Sara maakte ook een doorloopbal 0-2. Jens M maakte een mooi afstandsschot en we kwamen 0-3 voor. Helaas wisten we niet meer te scoren voor de rust.Maakten we veel plaats fouten en werd het 5-3 met de rust voor Groen Geel.

Na de rust maakte Lynn een afstandsschot,5-4. Helaas scoorde Groen Geel ook van afstand 6-4. Ook Sofie scoorde een afstandsschot 6-5. We kwamen gelijk 6-6 nu scoorde Maurits van afstand. Weer kwam Groen Geel op voorsprong 7-6 maar door een mooie vrije bal van Lynn kwamen we weer gelijk 7-7. Het was heel spannend met kansen voor beide ploegen. Ik scoorde van afstand de 7-8. Beide ploegen wisten niet meer te scoren.

We hebben gewonnen! Lieke Wiggerink