ZKV C1-BEP C1

Wij moesten vandaag tegen ZKV. Hier hadden wij op het veld ook al tegen gespeeld en 2x dik gewonnen dus we hadden er wel vertrouwen in. We begonnen erg scherp en het was al snel 0-2 door Timo zijn schoten, wegingen goed door en Isis en Ramon scoorden ook al snel allebei een schot, 0-4. Yara maakte haar doorloopbal goed af 0-5. Roan begon ook te schieten en met succes! 0-6.Rosalie wilde ook scoren en maakte snel achter elkaar haar wegtrekbal en haar schot,0-8. In de verdediging botste Isis en Ramon waardoor Isis last van haar enkel kreeg, ze werd gewisseld voor Rosa. Helaas scoorde ZKV ook hun 1ste doelpunt, 1-8. Timo scoorde er nog een 1-9. Rust

Jeroen en Thalia hadden eigenlijk niet zoveel te zeggen in de rust, maar we moesten vooral zo doorgaan en niet te gehaast worden! Toen we weer begonnen maakte Ramon een mooie omdraaibal, 1-10. We kregen een vrije bal mee die Ramon goed naar Jens doorspeelde en hij scoorde, 1-11! Timo maakte nog een doorloopbal, 1-12. ZKV vroeg een Time-out aan en Roan werd gewisseld voor Kai. Mijntje kreeg een vrije bal een scoorde die,1-13. ZKV scoorde ook nog een schot, 2- 13. Ramon maakte een doorloopbal en maakte hem goed af, 2-14. We kregen nog een strafworp mee die Timo helaas miste, maar Yara ving die bal en schoot hem wel raak, 2-15. Timo maakte zijn strafworp goed door nog een schot te raken, 2-16. Als laatste scoorde Ramon nog een schot, 2-17.

Rosa en Kai bedankt voor het reserve zitten en invallen!

groetjes, Mijntje Vijge