ZKC D1-BEP D1

Vandaag speelt de D1 in Zaandam. Maurits is geblesseerd aan zijn voet Maurits is er wel om zijn team aan te moedigen. Daarom speelt vandaag Bente ter Haak & Björn Gruijs de D2 mee. Net als wij heeft ZKC’31 ook alles gewonnen tot nu toe. Dus het belooft een spannende wedstrijd te worden. Bjorn en Bente beginnen op de bank. BEP D1 meteen in de aanval. Geen scoren. Zkc’31 in de aanval.

Doelpoging. Geen score. BEP D1 in de aanval. Bal naar zkc’31. Bal BEP D1. Mooi samenspel. Helaas naast Doelpoging zkc’31 naast. Bal overgenomen door BEP D1. Mooi doelschop Lynn. Helaas naast. Zkc’31 in aanval. BEP D1 bal. Aanval BEP D1. Bal kwijt. Zkc’31 aanval. Lieke onderschept de bal. BEP D1 aanval. Goed samenspel. Doelpoging Jens Mesman. Helaas mis. Jens Mesman onderschept bal aanval opbouwen. Actie. Meerdere pogingen naast. Bal naar zkc’31. Goede verdediging BEP D1 waardoor zkc’31 de bal moeilijk kwijt kan. Aanval zkc’31. 1-0 zkc’31 door korte aanval. Vrije bal zkc’31 naast. Bal overgenomen door Tycho. Aanval BEP D1. Lynn en Sara doelpoging. Allebei naast. Zkc’31 aanval. Aanval BEP D1 Lynn scoort. 1-1. Wisselen.

Zkc’31 aanval. Goed verdedigt door BEP D1. BEP D1 aanval. Goed lopen. Bal naar aanval. Zkc’31 bal door voetbal. Zkc’31 aanval. Doelschot 2-1. Aanval BEP D1. Doorloopbal Lieke. Scoort. 2-2. BEP D1 verdedigt sterk. Doelpoging zkc’31. Mis. Aanval naar BEP D1. Balverlies. Bal naar zkc’31. Aanval zkc’31. BEP D1 verdedigt en bal naar BEP D1. Bal naar zkc’31. Bal naar BEP D1. Bal naar zkc’31. Doelpoging naast. Nogmaals. Nogmaals. Vrije worp zkc’31. 3-2. Aanval BEP D1. Poging Lieske. Poging jens en Tycho. Naast. Aanval zkc’31. Afstandsschot. Raak. 4-2. Vrije worp BEP D1. Tycho. Raak Lieske. 4-3. BEP D1 bal opbrengen. Lieske mooie poging. Naast. Tycho ook naast. Tycho nog een keer naast. Zkc’31 aanval. BEP D1 goed verdedigt. Aanval BEP D1. Lieke bal. Tycho hele mooie afstandsschot raak!!! 4-4. Aanval zkc’31. Poging naast. Zkc’31 nog steeds bal. 2de poging zkc’31. Naast. BEP D1 de bal. Bal kwijt. zkc’31 aanval. Baast. Bal BEP D1. Aanval. Rust.

Gaat gelijk op. Zijn aan elkaar gewaagd. 2de helft. Aanval BEP D1. Lynn naast. Zkc’31 bal overgenomen. Aanval zkc’31 onderschept Tycho. Val naast aanval. Doel Sara. 4-5. Sara poging. Bal naar zkc’31. Goede verdediging. Bal naar BEP D1. Samenspel Jens Mesman en Sara levert doelpunt op 4-6. Aanval BEP D1. Jens weer scoren 4-7. Jens speelt goed en mooi samen. Hij heeft er zin in. Zkc’31 valt aan. BEP D1 neemt bal over. Goed vrijlopen. BEP D1 aanval. Mooi samenspel. Bal naar zkc’31. Bal onderschept. Jens, Sara, Jens poging naast. Bal in bezit. Sofie bal. Rond blijven spelen. Poging Jens. Bal naar zkc’31. aanval zkc’31. Tycho goed verdedigt. Aanval BEP D1. Bal naar Sofie. Korte aanval. Doel Sara. Raak. 4-8. Bal naar BEP D1. Blessure zkc’31. Spel wordt hervat. Lynn, Sara, Sofie, Jens goed samenspel. Rond bal gaan lang rond. bal. Bal naar zkc’31. Poging tot onderschepping Sofie. Bal blijft bij Zkc’31. Aanval zkc’31. Poging doel naar. Aanval BEP D1. Bal kwijt. Weer overnemen bal. Aanval BEP D1. Bal weer kwijt. Wisselen.

Aanval BEP D1. Aanval zkc’31. BEP D1 houdt goed stand. Doelpoging zkc’31 naast. Nogmaals naast. Nogmaals naast. Aanval zkc’31. Bal kwijt aan BEP D1. Bal weer aan zkc’31. Lynn bal opbrengen met Sofie en Jens Mesman. Aanval BEP D1. Mooi samenspel Lieske en Tycho. en score Lieke. 4-9. Aanval zkc’31. Aanval BEP D1. Aanval zkc’31. Poging naast. Score zkc’31. 5-9. Nog 6 minuten te gaan. Aanval BEP D1. Vrije worp. Naast. Jens en Lieke poging. Zkc’31. Paar pogingen. Naast. Onderschept door BEP D1. Aanval BEP D1 poging. Naast. Voetbal. Bal voor zkc’31. Aanval zkc’31. Duwen. Vrije worp. Raak. 6-9. Aanval BEP D1. Aanval zkc’31.

Nog 2 minuten. Het is spannend. Rustig opspelen bal door BEP D1. Aanval BEP D1. 2 pogingen naast. Aanval blijft bij BEP D1. Nu naar zkc’31. Aanval BEP D1. Voetbal. zkc’31 bal. Aanval zkc’31. Scoort. 7-9. Björn komt voor Sara in het spel. Aanval BEP D1. Het is nu echt spannend. Lieke scoort. 7-10. Aanval zkc’31. Aanval BEP D1 door voetbal. Opbouw aanval. Bente komt erin voor Lieke. En maakt nog een goed schot. Helaas naast. Fluitsignaal voor einde wedstrijd. BEP D1 wint van zkc’31 met 7-10.