KZ D2- BEP D1

We moesten tegen KZ spelen, een bekende van ons omdat we op het veld al 2x tegen KZ hadden gespeeld en ook in de zaal al eens tegen ze hebben geoefend. We begonnen rommelig en maakten veel plaatsfouten, KZ opende de score dan ook maar Sofie herstelde de stand snel naar 1-1. KZ maakte 2-1 en gelukkig een goal van Sarah 2-2.

Wisselen van functie. Overigens moet Tygo nog beter leren schaatsten want op de koemarkt had hij zijn arm gebroken, hopelijk ben je er snel weer bij. De tweede verdediging hield het goed dicht en Maurits maakte 2 goals en we gingen rusten met een 2-4 voorsprong.

Het moest allemaal wat beter en scherper van de coaches dus een schepje er bovenop. Lynn maakte direct 2-5 maar KZ scoorde ook 3-5, nog een goal van Lynn 3-6 en KZ was wel een beetje gebroken. Jens M maakte 3-7 en daarna scoorden KZ en BEP nog allebei een doelpunt ( Lieke).

Weer gewonnen (4-8) vandaag: YES!!!

Groetjes van Lynn