BEP C2 – APOLLO C1

Bente in de wissel. Apollo begint zeer fanatiek aan het spel en ook vanuit de zijlijn. Strafworp Rosa maar helaas mis 0-1 in de 24ste minuut die als snel wordt gevolgd door 0-2 in de 23ste minuut. BEP moet even wat fanatieker gaan spelen om niet meteen weggespeeld te worden. Even bijkomen van het snelle begin van Apollo begint BEP wat beter te spelen maar helaas 0-3 in de 20ste minuut.

Mooie doorlopbal van Sjors maar helaas net mis. Mooie paas tussendoor van Annabella naar Kai maar net niet raak en die tellen niet he. 0-4 in de 16 minuut na meerder pogingen toch raak. Mooie doorloopbal van Rosa maar helaas niet raak. Apollo verdedigd goed maar BEP komt door een lange bal er toch uit. BEP overleeft een flink aantal schoten van Apollo en wordt even gered door een timeout door Apollo in de 12e minuut. Mooi schot door Anoek maar helaas niet en net raak op de rand. Mooie combinatie van Tom en Anoek maar helaas geen punt. Wel een goede actie. 0-5 in de 8ste minuut door een snelle combinatie van Apollo.

BEP heeft hier moeite mee. Time out om BEP even opscherp te zetten. Strafworp voor Apollo in de 7 minuut mis maar snel gevolgd door 0-6. Bij BEP zakt het enthousiasme, dus aan de bak. Mooi schot van Annabella in de 4e minuut maar helaas weer niet raak. Hier worden we niet blij van . Mooi doorloopbal van Annabella maar het mag niet zo zijn. Rust

Apollo weer vliegend de wedstrijd in met een 0-7. Gaat lekker zo. Meteen gevolgd door 0-8. Om moedeloos van te worden. 0-9 in de 23ste minuut. Dus 3 punten in 2 minuten. Kom op BEP. 0-10 door een fraaie doorloopbal en met 1 hand lag hij erin. 0-11 … ben de tel een beetje kwijt te raken hier … Rosa geblesseerd door en vervangen door Annabella. 0-12 in de 19e minuut. Apollo verdedigd goed en we komen met onze eerste punt tot nu door Anoek 1-12.

Het begin is er en het kan nog 😊😊 1-13 in de 16e minuut. Zo heb je een punt en dan ben je hem weer kwijt. De moed zakt wel een beetje in de schoenen bij onze jongens en meiden en helaas meteen gevolgd door 1-14. Maar ze blijven fanatiek strijden. Super hoor. Goede actie van Kai en Bente via de voet en daarna maar op de rand. Het mag gewoon ook niet he. Vrijebal voor BEP maar eerst een timeout door Apollo in de 13e minuut. Hij mag er gewoon niet in dat schot van Kai.

Maar wel aan de andere kant 1–15 in de 12e minuut. Het is oneerlijk. 1-16 met een mooi afstandsschot van Apollo met daarna weer een snel punt 1-17. Wissel bij BEP – Maurits voor Sjors voor de laatste 10 minuten. Ons geheime wapen. Mooi spel van Apollo en met een doorloopbal scoren ze 1-18. Maar Rosa met een mooi afstandsschot ons 2e punt : 2-18. Een strafworp voor Anoek in de 4e minuut maar helaas niet raak. Mooie doorloopbal van Anoek maar mis maar via een strafworp toch raak door Anoek in de 3e minuut : 3-18 Maar al snel gevolgd door 3-19 en 3-20. Mooi doorloopbal van Kai met Bente en dat was ook meteen de eindstand 4-20.

Een flinke nederlaag maar meiden en jongens, jullie hebben goed gespeeld maar Apollo was gewoon beter en sneller. Werk aan de winkel voor de trainers.