BEP E2 – STORMVOGELS E1

Door Laurens. Op een zaterdagochtend kwamen de Stormvogels naar het rustige Purmerend om tegen BEP te spelen. Het was koud maar mooi en zonnig weer. Zou dit wel zo blijven? Vooraf had de coach iedereen aangespoord om vrijdagavond op tijd te gaan slapen en veel supporters mee te nemen. In de top 3 van onze poule was het super spannend.

In de eerste 10 minuten stonden Teun, Laurens, Sara en Quinty in het veld en BEP kwam met 0-1 achter. Heel veel kansen voor BEP maar de bal wilde niet in de korf. Er was een heuse ballenstorm ontstaan maar het lukte BEP niet om de bal in de korf te krijgen. Er werd heel veel geschoten door BEP. In het tweede kwart kwam Caitlyn en Tess erin voor Teun en Sara. Maar ook hun lukte het niet om de bal erin te krijgen. Maar gelukkig ook de Stormvogels niet. Door de storm was het ijskoud geworden in de hal en gelukkig bleef het 0-1.

In het derde kwart kwamen Sara en Teun erin voor Quinty en Tess. De Stormvogels hadden ervaring met de ijskoude ballenstorm en konden deze ombuigen. Vijf ballen vlogen zomaar in de korf (0-6). Gelukkig wist Teun nog wel van dichtbij raak te schieten en werd het 1-6. De Stormvogels scoorden er nog eentje (1-7). In het laatste kwart kwam Tess en Quinty erin voor Caitlyn en Sara om de ballenstorm proberen om te buigen. Maar helaas lukte dit niet. Stormvogels scoorde er nog eentje (1-8). En Laurens scoorde met een afstandsschot 2-8. Dit was de eindstand van de wedstrijd.

BEP E2 heeft genoeg kansen gehad om de korf te raken. Maar helaas schoot men telkens mis en Stormvogels lukte het wel om te scoren. Gelukkig moet BEP E2 nog een keer tegen de Stormvogels. En als Ruben er weer bij is, schiet iedereen raak en wordt er van de Stormvogels (die nu bovenaan staat) gewonnen. De volgende keer mag iedereen gewoon laat naar bed. Eindstand: 2-8