BEP D2 – KZ D3

BEP startte met in de aanval: Anne, Christa, Sophie en Christiaan, en in de verdediging Björn, Do, Iris en Niels, Daan stond wissel. Na een snelle start werd er door beide teams veel aangevallen en ook steeds weer balverlies. Thermo scoorde, maar deze was verdedigd, dus hij werd afgekeurd 0-0.

Daarna scoorde Sophie met een mooi schot 1-0. Snel daarna een schot van Christiaan en het werd 2-0. Na 12,5 minuut wisselen van veld en beide partijen kregen veel kansen om te om te scoren. Maar er kwamen geen punten meer. RUST.

In de tweede helft speelde Daan en Nils was de wissel. Themo kreeg een strafworp en scoorde 2-1. Weer een strafworp voor Themo en deze was mis. De bal ging verschillende keren heen en weer en BEP kon aanvallen en verdedigen. Themo scoorde 2-2. Christa gaf een mooie aangeef en Christiaan kon met een doorloopbal 3-2 scoren. Daarna scoorde Thermo weer 3-3.

Er werd hard gewerkt door de BEP-pers en na goede verdediging en balwinst scoorde Christaan met een afstandsschot 4-3. Het bleef spannend toen Thermo 4-4 scoorde. Na de veldwissel schoorde Themo 4-5 en 4-6. Björn scoorde met een mooie doorloopbal nog 5-6. Toen was de wedstrijd helaas afgelopen, dus geen tijd meer om nog een goal te maken. Dus BEP heeft deze wedstrijd hard gewerkt, maar toch verloren. Groetjes van Christiaan