BEP D1 – ZKV D1

Zaterdag 19 januari speelde BEP D1 thuis tegen ZKV D1. Helaas was Jens M. deze wedstrijd afwezig, dus waren Björn en Julia er als reserves. Ik weet van 2 doelpunten niet van wie ze waren, Dus die zitten niet in het verslag verwerkt. In het eerste aanvalsvak stonden Lieske, Jens E, Tygo en Lieke. In het eerste verdedegingsvak stonden Maurits, Lynn, Sofie en Sara{ik}.

Jens E. maakte al snel de 1-0 door een mooie onderschepping van Tygo. Jens E. maakte ook de 2-0, door middel van een doorloopbal. De 3-0 werd gemaakt door Lieske, na een onderschepping van Tygo. Lieke maakte een doorloopbal en daarmee 4-0. Jens E. scoorde een schot van dichtbij en toen was het 5-0. Na 12,5 minuten moesten we wisselen. Sara{ik} maakte 6-0 door een doorloopbal. Toen Lynn een doorloopbal in de korf gooide, stond het 7-0. De 8-0 maakte Sara{ik} door een doorloopbal. Daarna maakte ZKV de 8-1. Sofie maakte door een schot van dichtbij 9-1. Daarna werd er gefloten voor de rust.

Toen de rust voorbij was, Maakte Lieske de 10-1 door middel van een schot van dichtbij. Door Tygo’s doorloopbal werd het 11-1. ZKV maakte de 11-2. De 12-2 werd gemaakt door Lieske, zij gooide er een doorloopbal in. Lynn maakte een doorloopbal, toen stond het 13-2. Daarna scoorde ZKV weer en het stond 13-3. Lynn ging eruit voor Julia, en Maurits voor Björn. Sofie maakte 14-3 door een goede wegtrekbal. Het laatste doelpunt maakte Björn, door een schot van dichtbij erin te gooien. Uiteindelijk werd het 17-3. Groetjes, Sara