GROEN GEEL B1 – BEP B1

Vandaag moesten we tegen GG spelen de vorige wedstrijd hadden we verloren maar waren we niet kansloos. Jari en Floortje moesten we vandaag afstaan aan de A1 want we speelden bijna tegelijk en de de A1 had een belangrijke wedstrijd tegen KVA, achteraf gezien was dat niet voor niets want de A1 pakte de punten.

De hele eerste helft speelden we goed en maakte we onze kansen af helaas deed GG dat ook en we gingen rusten met een 14-10 achterstand onze doelpunten kwamen van Mitchell Jeroen jens Tom en Loïs. Rust Robert gaf ons goede tips dat we goed aan het verdedigen waren en dat we onze kansen nog beter moesten afmaken.

De tweede helft konden we het gaatje van 4 goals niet echt dicht maken en soms liep GG uit naar 6 punten verschil maar door hard werken liepen we wel af en toe wat in maar echt dichtbij konden we niet komen. Uiteindelijk scoorde GG ook de tweede helft meer doelpunten dan BEP en verloren helaas met 29-22.

Veel goals aan 2 kanten 51 totaal dus elke minuut een bal door de mand. Onze doelpunten van de tweede helft kwamen van Mitchell jens Tom Marit en Sylvia. Volgende week spelen we thuis tegen KZ dus tot dan Groetjes Tom