APOLLO F1 – BEP F1

Vandaag mochten we lekker uitslapen. Om 12 uur gingen we naar Heerhugowaard. In het eerste kwart speelden Zoë, Noortje, Tijn en ik. Het was erg spannend, we wilden steeds de bal en dat lukte ook! Het werd nadat Apollo een strafworp had gemist al snel 1-0. Gelukkig scoorde ik snel daarna. Helaas kwamen ze weer voor met 2-1. Zoë maakt daarna met een mooi schot van heel ver 2-2.In het tweede kwart speelden Siem, Noortje, Zoë en ik. Ook nu deden we echt super ons best. Nadat Joep net miste, kon ik een mooi punt maken, daarna speelde Zoë de bal van ver naar Joep en ten maakte hij ook een punt. Siem kon ook scoren toen we goed met elkaar overgooiden. Vlak voor rust maakte Apollo ook weer een punt.

Na de rust mochten Tijn, Noortje, Joep en Siem spelen. Ook nu pakten we goed de bal af en was het heel spannend, maar we blijven ons best doen. Helaas wordt het 5-5. In het laatste kwart mocht ik weer spelen, samen met Noortje, Zoë en Tijn. Tijn maakt al snel en mooi punt. Maar toch wist Apollo te winnen met 7-6. Noortje heeft niet gescoord, maar echt heel goed overgespeeld en ballen afgepakt. De coach was trots op ons.

Groetjes Koen Muis