BEP C2–TWEEMAAL ZES C1

In de eerste 9 seconden maakte Anoek al het eerste doelpunt, een goede start met 1-0 voorsprong. Tweemaal zes maakte het tweede doelpunt van de wedstrijd, 1-1. Sjors liet ons weer een voorsprong hebben want hij scoorde de 2-1. Tweemaal zes maakte daarna 4 doelpunten waarvan 2 strafworpen waren, 2-2, 2-3, 2-4 en 2-5. Na deze 4 doelpunten in 7 minuten maakte Sjors gelukkig weer de 3-5. Door 3 afstandsschoten kwam Tweemaal zes weer op een dikke voorsprong met 3-8. Jente maakte het een na laatste doelpunt voor de rust en Tweemaal zes de laatste met een strafworp, 4-8 en 4-9.

Na de rust had Tweemaal zes een goede start want ze scoorden het eerste doelpunt na de rust, 4-10. Jente maakte het weer iets minder erg door de 5-10 te maken. Tweemaal zes maakte helaas daarna weer twee doelpunten dus stond het weer 5-12. Rosa maakte tussen alle doelpunten van Tweemaal zes nog een mooie doorloopbal die het 6-12 maakte. Tweemaal zes liet dat niet gebeuren en maakte meteen weer 3 doelpunten die het 5-15 maakten. Met een strafworp die wij meekregen maakte Rosa de 7-15. Toen was het voor ons over met de pret (die hadden we eigenlijk al niet maar dan lijkt het leuker☺) want Tweemaal zes scoorde in 10 minuten 8 doelpunten die het 7-23 maakten.

Anabela en Kai maakten allebei nog een doelpunt die het 9-23 maakten. Tweemaal zes maakte het laatste doelpunt van de wedstrijd wat de eindstand 9-24 maakt. Tweemaal zes scoorde al hun kansen raak en ons lukte dat niet, ondanks het eerste doelpunt van Anoek in de eerste 9 seconden. We hebben in deze wedstrijd wel het meeste aantal doelpunten van het hele zaalseizoen gescoord👍👏. Groeten Anoek C2