ZKV- BEP D1

Dit is de 1 na laatste wedstrijd van deze periode. Vorige keer heeft BEP van ZKV gewonnen. We spelen uit in de thuishal van ZKV. Als je aan komt rijden, ruik je de chocoladelucht van de Verkadefabriek aan de overkant van de Zaan. In het begin was iedereen een beetje gespannen. Maar die hebben ze er snel uitgespeeld. ZKV start in de aanval. 1-0 ZKV. In het begin loopt het gelijk op. Tot 2-2. Daarna krijgt BEP de smaak te pakken en tot rust loopt de score op tot 3-8 voor BEP. Waarbij gescoord wordt door: Sara, Sofie, Tycho, Lieske, Jens Mesman en Lieke.

Na de rust heeft BEP alle vertrouwen in het verloop van de wedstrijd. In nieuwe opstelling gaan zij van start. Er wordt goed verdedigd & aangevallen door BEP. Overspelen gaat strak en snel. Maurits heeft heel veel kansen, maar scoren wil vandaag maar niet lukken. Sofie scoort vandaag 4 keer, de aquarius die zij gedronken heeft, doet zijn werk goed! De scheidsrechter neemt soms inconsequente beslissingen. Maar daar doen we het maar mee. BEP laat zich hierdoor niet afleiden.

ZKV weet in de tweede helft nog 1 doelpunt te scoren. Veel mooie doorloopballen, afstandsschoten zorgen ervoor dat BEP uiteindelijk wint met 4-14. Een mooie wedstrijd. Je merkt echt dat alle teamleden van BEP op elkaar zijn ingespeeld. Volgende week kan BEP D1 kampioen worden.

Succes & veel plezier samen.

Sofie.