BEP D2 – GROEN GEEL D3

Dit was onze allerlaatste zaalwedstrijd van het seizoen. Voor ons niet zo heel belangrijk, maar Groen Geel kon kampioen worden. Zij dachten ook dat ze de wedstrijd wel ‘even’ zouden winnen, maar we hebben het ze erg moeilijk gemaakt! In de eerste helft begonnen we met Christiaan, Nils, Sofie en Iris in de aanval. De verdediging waren Anne, Krista, Bente en Bjorn. We hadden mooie acties, maar jammer genoeg scoorden we niet. Doordat we ook goed aan het verdedigen waren, scoorden Groen Geel ook niet! Aan het einde van het eerste kwart lukte het Groen Geel toch om er een te scoren. Het werd 0-1.Ze werden ook een beetje feller. In het tweede kwart hadden we mooie kansen. Er werd sterker verdedigd en het werd voor Groen Geel steeds lastiger (ja, dat is een compliment). Maar toch werd het 0-2 voor Groen Geel. Er kwamen voor Groen Geel als Bep mooie kansen. Alleen werd er door geen van de partijen gescoord. En toen kwam de rust.

Daan kwam erin voor Nils en Do kwam erin voor Krista. Ook in het derde kwart scoorde Groen Geel. Het werd 0-3. In dit kwart hadden we weer goede kansen. Maar dat hield Groen Geel niet tegen, het werd daarom 0-4. Nu kon Bep wel een puntje gebruiken. En wat een toeval, het werd een doorloopbal van Sofie en Christiaan. En hij zat er in! BAM! 1-4 (jammer genoeg was het niet het winnende doelpunt, maar wel EEN doelpunt). Maar Groen Geel ging gewoon door alsof er niets aan de hand was en scoorden de 1-5. Daarna werd er door Groen Geel en door Bep gescoord en was het 2-6. De wissel kwam. Ook in her vierde kwart werd er door beide partijen gescoord, het werd 3-7. Groen Geel begon steeds grover te spelen. En het werd voor ons steeds moeilijker. Groen Geel schoot van een hele verre afstand (die niemand zag aankomen) en scoorde. Het was toen 3-8. We kregen nog een kans om te scoren, maar die zat er jammer genoeg niet in.

En zo kwamen we bij de eindstand, 3-8. Groen Geel werd kampioen van dit seizoen. MAAR Bep had het ze wel moeilijk gemaakt 😊😊. Dit was het einde van het zaalseizoen. We gaan weer hartstikke ons best doen in het veldseizoen! Groetjes Iris