BEP D2 – Roda D1

We gingen van start met Do, Sophie, Daan en Bjorn in het ene vak en Benthe, Iris, Christa en Christiaan in het andere vak. Anne stond als wissel en helaas kon Niels niet meedoen vanwege een blessure. In het begin van de wedstijd hebben we veel heen en weer gespeeld en we hadden veel balverlies en de tegenstander ook. Het duurde even voordat het eerste punt werd gescoord. Wel een mooi schot van Bente en van Christiaan, alleen beiden mis. Roda scoorde 0-1 en Daan met een snelle bal 1-1. Daarna weer Roda 1-2. Bjorn een mooie doorloopbal, met aangeef van Do, helaas net mis. Daarna scoorde Daan met een doorloopbal 2-2. Roda weer 2-3 en Daan met een afstandsschot 3-3. 4-3 door Roda.

In de rust lekkere limonade om even bij te tanken. Daarna weer er tegenaan. Roda scoorde 3-5 en Christiaan 4-5. Daarna weer een aantal punten van Roda 4-6, 4-7, 4-8 en 4-9. Helaas verloren. Christiaan