Celeritas A1-BEP A3

Weerbericht: Zonnetje, beetje wind, lekker weer! ☺ Ditmaal een verslag in telegramstijl. Met veel dank aan Dave, de vader van Luca. Opstelling: Max en Amber wissel Aanval: Luca, Marijn, Louise en Dominique Verdediging: Lauren, Jiska, Rogier en Belana 1-0 Schotje van tegenpartij. Aanval draait lekker met wat schotjes en doorlopers. Na 10 minuten 1-1 door schot van Dominique. 2-1 discutabele worp tegen Marijn. Na 17 minuten 2-2 schot Lauren. Na 23 minuten 2-3 door schot Dominique Wedstrijd in balans, beide ploegen wat kansjes. Na 25 minuten 2-4 doorlopen Marijn na aangeven van Dominique. Vlak voor rust botsing Lauren en Rogier. Rogier er even uit voor Max. 3-4 door doorloper. Rust met 3-4. Gelijkopgaande pot.

Tweede helft komt Amber voor Lauren. Schot Amber afgevangen door Jiska en na 2 minuten alweer 3-5. Na 10 minuten 4-5 schot, na 13 minuten 5-5 schot. BEP benut haar kansen niet. Celeritas krijgt weinig ruimte maar scoort wel. Na 16 minuten omdraaibal Jiska en 4-6 Jiska versiert een strafworp en benut deze zelf na 17 5-7. In tegenaanval schot 6-7. Schotje 7-7 na 19 minuten. Doorloper 8-7. In dezelfde minuut doorloper Amber 8-8. En in de 23 minuut geeft Luca bal aan Dominique die van ver 8-9 inschiet. 8-9 gewonnen. Verdiende overwinning!

Louise Stokman