BEP A3 – APOLLO A1

Vandaag alweer onze eerste veldwedstrijd na een zaalseizoen.  Een lekker warm begin van het seizoen.  Aanval: Louise, Lauren, Luca, Jiska (Heer).Verdediging: Amber, Demi, Max, Rogier

Gelukkig hadden we Lucas en Isis op het laatste moment weten te regelen als reserve! Al snel maakt Lauren het 1-0. Daar dacht Apollo hetzelfde over, en maakte het 1-1.  Daar kwam Max met de mooie 2-1. Ook nu maakt Apollo snel 2-2. Een mooie doorloopbal van Lauren maakt het 3-2. En ook nu maakt Apollo het weer gelijk, 3-3. Een ver, maar mooi afstandsschot van Rogier maakt het 4-3. Strafworp voor Apollo, 4-4. Rust

Een moeizame start na de tweede helft. Van beide kanten bleven de doelpunten uit.  Wissel: Isis komt erin voor Louise. Vlak na de wissel is het dan zover: Isis scoort de 5-4 met een snelle doorloopbal. Vlak daar achteraan maakt ze meteen de 6-4.  Apollo scoort hierna de 6-5.  Wissel: Lucas komt erin voor Demi. Apollo komt met de gelijkmaker, en het wordt 6-6. Nog een mooie doorloop van Isis maakt het 7-6. Ook hier reageert Apollo weer op door het maken van de 7-7.  En dan is daar onze Lucas, die nog even tussendoor de 8-7 maakt.  Helaas maakt Apollo het hier ook weer gelijk en is de eindstand 8-8.

Het was een spannende wedstrijd, en we waren erg gewaagd aan elkaar.  Namens het hele team willen wij Isis en Lucas enorm bedanken voor het invallen, en natuurlijk voor jullie mooie doelpunten! Demi Versteijne