Velocitas B1 – BEP B1

Aanval: Jeroen, Tom, Loïs en Esmee. Verdediging: Mitchell, Jens, Marit en Floortje. Wij hadden een wedstrijd tegen Velocitas, het was een spannende en fysieke wedstrijd.

Bij de eerste aanvallen schoten wij en Velocitas er al een aantal in, Loïs 1-1, Mitchell en Jeroen 3-3 en Floortje 4-4. Wij hadden goede aanvallen, waardoor het ook goed liep. Marit ging goede duels aan. 6-5, 6-6 en 9-7 door Mitchell. 12-8 Floortje en 12-9 Esmee. Jeroen werkte erg goed en maakte daardoor de 12-10. De laatste minuut ging heen en weer met doelpunten, de ruststand was 13-11 door Mitchell.

In de bespreking kregen we te horen dat de aanvallen goed liepen en dat de dames, in het vak van Mitchell, meer risico mochten nemen op het voorverdedigen. Jens had een hele goede jongen voor zich. Jari erin voor Tom. De scores gingen verder, meteen na de rust scoorde Velocitas, 14-11 en Esmee de 14-12. Mitchell en Floortje deden een mooie bal over het hoofd heen, 16- 13. Sem werd erin gebracht in de verdediging voor Mitchell en in de aanval kwam hij er weer in.

We waren allemaal heel fysiek waardoor een meisje van Velocitas Jens had geslagen, de scheids floot er niet eens voor. Er was veel gedoe en wij waren een beetje afgeleid. Velocitas ging verder met scoren 18-13, maar Jens scoorde 18-14. Jari scoorde de laatste, 21-16. Het was een goede wedstrijd en jammer dat we deze verloren hebben! Volgende week tegen Avanti en die moeten we knallen. Dankjewel Anaïs en Sem voor het reserve zitten!

Floortje