BEP F1 – DOC F1

Joep had vandaag geen zin om een verslag te schrijven en aangezien ik schrijven wel heel erg leuk vind, ga ik het gewoon voor hem doen. Eerst even iets over onze F1…. jullie kennen ze inmiddels wel een beetje: Noor, Zoë, Koen, Tijn, Siem en Joep. Een prachtig span. Helaas heeft Siem 3 weken terug zijn arm gebroken waardoor hij even langs de kant staat, maar na Pinksterkamp is hij er gelukkig alweer bij!

Op woensdag trainen ze samen met de F2 om nóg beter te worden. En dat zie je er vanaf hoor! Want elke wedstrijd gaat het steeds beter. Afgelopen weekend speelden ze de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen, heerlijk in het zonnetje, met Jordy de Heer als scheidsrechter en Karlijn en Tom al coaches langs de kant! Wat wil je nog meer: nou, winnen natuurlijk.

Want hoewel ze steeds beter worden is winnen niet hun sterktste kant. En dat is natuurlijk erg jammer voor onze fanatiekelingen. Nu houdt Barbara (de moeder van Zoë) altijd keurig de stand bij in onze groepsapp, maar als ik het verslag moet schrijven natuurlijk net weer niet. Daarom weet ik alleen dat Joep het eerste doelpunt scoorde (sorry mensen, van je eigen kind onthoud je dat), ik heb een spatzuiver doelpunt van Zoë gezien en twee slimme balletjes van Koen. Uiteindelijk is het 7-5 geworden en hebben onze toppers eindelijk weer eens gewonnen. Heel erg goed.

Natuurlijk blijven er verbeterpuntjes… redelijk belangrijk bij korfbal is het vangen en gooien, het gaat steeds beter, maar daar valt nog wel wat vooruitgang te boeken. En het afronden van kansjes, maar daar heeft BEP 1 ook wel eens last van, dus dat kan de beste overkomen.

Aankomend weekend geen korfbal, nou ja, geen korfbal? Eigenlijk alleen maar korfbal want onze toppers van de F1 GAAN NAAR WOUDENBERG!!!! Ze hebben er allemaal mega veel zin in! Wij ouders hopen dat de leiding zuinig is op onze toppers… ze hebben in ieder geval allemaal géén snoep mee, dus jullie hoeven de tassen van onze schatjes niet te doorzoeken hoor! Lieve spelers van de F1: ik vind jullie allemaal toppers en hoop dat jullie nog heeeeel lang met veel plezier blijven korfballen bij onze prachtige club.

Groetjes van Joep-ze-moeder