BEP D1 – KVA D1

Afgelopen zaterdag konden we bij winst kampioen worden. Vorige keer hebben we met 8-6 bij KVA gewonnen. We begonnen met Jens M, Maurits, Lynn en Sofie in de aanval. Jens E, Tygo, Sara en Lieke in de verdediging. Lieske begon aan de kant. We kwamen met 0-1 achter maar Lynn scoorde met een mooie doorloopbal 1-1.

We wisselden van vak. We wisten veel kansen te creëren maar helaas maakten we de kansen niet af. KVA wist de korf wel te vinden waardoor we met een 1-4 achterstand de rust in gingen. Na de rust kwam Lieske er voor Sara in en wisselde Sara weer met Sofie. KVA opende na rust de score 1-5. Door 3 mooie doelpunten van Lynn kwamen we terug in de wedstrijd. 4-5. We wisselden van vak. KVA scoorde direct 4-6 en even later 4-7. Lieske maakte knap 5-7. Helaas wisten we niet meer te scoren en KVA nog wel een keer. We hebben helaas met 5-8 verloren.

Ondanks dat we geen kampioen waren geworden hebben we met z`n allen nog heerlijk genoten van een taartje. Ouders bedankt! Volgende week gaan we gezellig met elkaar naar Woudenberg. De week erop spelen we tegen medekoploper Groen-Geel in Wormer. Bij gelijkspel zijn we samen kampioen. Wie wint is alleen kampioen.

Johan.