BEP F2-Oosterkwartier F1

De wedstrijd van zaterdag 25 mei tegen Oosterkwartier F1 ging niet door en zodoende werd er een inhaalwedstrijd gespeeld op woensdagavond 5 juni. BEP F2 ging van start met Fiène, Eva en Abel in de wissel.

Al snel gooide Ciske de 1-0 en vlak daarna volgde de 2-0 van Robin. De vier jongens van Oosterkwartier wilden dit niet op zich laten zitten en in de eerste 10 minuten scoorden zij ook twee keer waardoor het 2-2 werd. In de tweede 10 minuten waren Gwen, Ciske en Jente in de wissel. BEP F2 speelde prima samen, verdedigden goed en schoten vaak op de korf. De bal wilde er echter helaas niet in waardoor we de rust ingingen met 2-3. De 3e 10 minuten stonden Robin,Fiène en Eva in de wissel. Helaas kwamen we al snel op drie punten achterstand en mocht Robin er, bij een stand van 2-5, in als superspeler. BEP scoorde nog een keer, 3-5( wie weet ik niet meer, sorry🙈)

De laatste 10 minuten stonden Gwen, Abel en Jente in de wissel. Oosterkwartier F1 scoorde meteen de 3-6, Jente kwam erin als superspeler. De jongens van Oosterkwartier maakten de 3-7. De gemoederen liepen hoog op! De scheidsrechter stopte het spel om de jongens van Oosterkwartier erop te attenderen dat het een vriendschappelijk spel is en er geen scheldwoorden worden uitgewisseld met de tegenpartij.

Ciske wist in de laatste minuten van de wedstrijd de frustratie om te zetten in energie en maakte vlak achter elkaar de 4-7 en de 5-7. Het werd spannend. BEP was er weer en gooide alles in de strijd, ze speelden goed samen met z’n allen en Robin scoorde nog twee keer. De wedstrijd eindigde gelijk met 7-7!

Goed gespeeld allemaal, leuk om te zien hoe het iedere keer weer beter gaat!

Anja Stein (moeder Robin)